Blogger Closet Sale & Klein Berlijn

by ESTHRZ

DIT WEEKEND FASHION WEEKEND IN GRONINGEN

Aanstaande zaterdag 23 september sta ik op de Blogger Closet Sale in Groningen, met heel veel items uit mijn eigen garderobe en voorraad van ESTHRZ voor bizar kleine prijsjes! Daarnaast zullen er nog 16 fashion bloggers, en hippe meiden met hun kleding op de markt staan. En niemand minder dan style icoon Anna Nooshin zal dit fashion walhalla openen! Meld je alvast aan via deze link om er zeker van te zijn dat je het niets mist!

Zondag 24 september zijn we ook weer aanwezig op Klein Berlijn, het wordt onze 5e editie alweer! Bij ons in de stand vind je veel customized vintage items, vintage inspired blouses,  patches, vintage kleding, en meubeltjes! Daarnaast staat de hele vismarkt vol met vintage verkopers, voor unieke items ben je hier dus zeker aan het goede adres. Meld je je alvast aan via deze link? Dan weet je zeker dat je niets mist!

Het zou super leuk zijn als ik je dit weekend zie bij 050&Mode in Groningen!

XO Esther

 

You may also like

Leave a Comment