About

by ESTHRZ

 

Mijn naam is Esther Zuiderveld en ik ben op 19 april 1994 geboren in Groningen. Een stad die mijn hart bijna net zo snel doet kloppen als de laatste trends op het gebied van fashion, een goed glas wijn en sushi. Een passie voor ondernemen heb ik altijd al gehad, mede doordat mijn ouders een eigen onderneming hebben. Nadat ik mijn opleiding tot filiaal manager op het gebied van mode, fashion en styling afrondde, wist ik meteen al wat ik wilde: een eigen label!

Op ESTHRZ.NL vind je mijn exclusieve collectie die ik zelf bedenk, ontwerp en customize. ESTHRZ is een uiting van mijn (vaak sarcastische), kijk op de wereld. Don’t take life too serious, ellende is er al genoeg. Fashion is een manier om je te uiten.

De producten van ESTHRZ zijn voornamelijk voorzien van catchy teksten, met een knipoog naar de realiteit. Naast mijn online webshop, vind je op ESTHRZ een blog en ben ik sinds kort te zien op youtube!  Tevens is ESTHRZ zeer actief op sociale media, waaronder Instagram en Facebook.

Mezelf blijven ontwikkelen is waar ik ontzettend gelukkig van word, heb jij nog tips of gewoon een super leuk nieuw idee die wellicht perfect is voor mijn onderneming? Stuur mijn dan gerust een mail, ik vind het te gek om te horen wat jouw kijk hierop is!

En wil je niets missen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trends en ESTHRZ? Blijf ons dan vooral volgen!

XOXO,

Esther